Bel mij terug

Heeft u een vraag over een schip? Stuur dan een ‘Bel mij terug’ verzoek. Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. Overdag kunt u ons ook telefonisch bereiken.

Cruise Ship Brokers BV

Officebuilding ‘Westgate 1’
Scheepmakerij 150
NL-3331 MA ZWIJNDRECHT
The Netherlands

E-mail: info@cs-brokers.com
Kantoor: +31 78 – 820 03 75

Altijd op de hoogte blijven? Meldt u aan voor onze Mailing List en ontvang nieuws en informatie over schepen voordat ze online worden geplaatst.

Aanmelden Mailing List

Bel mij terug

Giethoorn

Giethoorn

Klik op de afbeelding voor meer afbeeldingen en een vergrote weergave. Giethoorn Dag Passagiersschip Het dag passagiersschip Giethoorn is in 1980 gebouwd. Het schip is voorzien van een professionele bar en keuken. Naam: Giethoorn Type: Dag passagiersschip Afmetingen:...

Allegro

Allegro

Het hotelschip Allegro is een goed onderhouden passagiersschip. Het schip is 104.67 meter lang en 10.10 breed en heeft geldige classificatie t/m 2020. Het passagiersschip wordt aangedreven voor drie Scania (2011) motoren.

Delta Star

Delta Star

Het hotelschip Delta Star is een rivier passagiersschip geschikt voor 170 personen. Het schip is 107.32 meter lang en 12.80 breed. Het passagiersschip wordt aangedreven door tweemaal SKL motoren.

Maashopper

Maashopper

Het dag passagiersschip (type catamaran) Maashopper is pas in 2005 afgebouwd. Het schip is voorzien van een professionele bar en keuken.

Maascruiser

Maascruiser

Het dag passagiersschip Maascruiser is origineel gebouwd als passagiersschip, met twee dekken, ingericht tot fiets-pendel boot en partyschip voor 75 dag passagiers.